Antena Căutare

Iranul ameninta ca va distruge Israelul si bazele americane din Golful Persic

Iranul este pregatit "sa distruga Israelul" in cazul unor raiduri aeriene impotriva instalatiilor sale nucleare, dar si sa atace bazele militare americane din Orientul Mijlociu, avertizeaza comandantul Gardienilor Revolutiei iraniene, citat de AFP.

"In cazul unui atac impotriva Iranului, nu va ramane nimic din Israel, date fiind dimensiunile mici ale tarii si capacitatile noastre balistice", a declarat generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revolutiei iraniene. "Nicio regiune din Israel nu va fi ferita, iar acesta ar trebui sa fie un element de disuasiune fata de statul evreu", a adaugat comandantul militar iranian.

Liderii israelieni au amenintat in mai multe randuri ca vor ataca instalatiile nucleare iraniene daca eforturile diplomatice menite sa impiedice Iranul sa se doteze cu arme nucleare vor esua.

Generalul Jafari a avertizat ca si "Statele Unite au numeroase puncte vulnerabile in jurul Iranului", o referire la bazele militare americane din zona Golfului Persic.

Beirut: Papa Benedict a lansat un apel la pace in Orientul Mijlociu ... Se incing spiritele in lumea musulmana: Steagul american, ars in Pakistan si Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x