Antena Căutare

ISIS revendică atentatul terorist din Manchester! Ce mesaj cumplit au transmis omenirii, chiar după atac

O explozie a avut loc la Manchester Arena și a provocat moartea a 22 persoane şi rănirea altor 50, iar cei de la ISIS au revendicat atacul.

O explozie a avut loc la Manchester Arena și a provocat moartea a 22 persoane şi rănirea altor 50, iar cei de la ISIS au revendicat atacul.

Cauza exploziei nu este cunoscută, dar incidentul este considerat unul terorist. Conform poliţiei, explozia a avut loc la ora 22:45.

"Putem confirma că a avut loc un incident în timp ce oamenij plecau de la concertul Arianei Grande", anunţă pe Twitter reprezentanţii Manchester Arena.

În momentul incidentului, pe Manchester Arena erau tineri și adolescenți veniți la concertul Arianei Grande.

Scenele cumplite ce au urmat au făcut înconjurul lumii. Mărturii cutremurătoare de la Manchester Arena: Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze. Toată lumea striga, plângea şi se înghesuia”

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj înfiorător după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai avem „surprize” pentru voi”

Primele imagini din momentul exploziei de la Manchester! Orașul a fost cuprins de groază după sângerosul atac!... MAE: Nu avem informaţii că ar fi români printre victime! Ancheta se desfăşoară în condiţii anevoioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x