Antena Căutare

Libia: Ministrul de externe, Moussa Koussa, si-a dat demisia

Moussa Koussa, ministrul libian de externe si-a dat demisia si a fugit la Londra. In acelasi timp, NATO a trecut la comanda operatiunilor militare din Libia, iar avioanele aliate au reluat in forta bombardamentele.


Cotidianul New York Times a anuntat ca agenti ai CIA au fost mobilizati in Libia "in grupuri mici", pentru a lua legatura cu rebelii si a coordona actiunile coalitiei. De asemenea, AFP scrie ca presedintele american a autorizat, in secret, sprijinirea rebelilor si inarmarea acestora.

Casa Alba a dezmintit aceasta informatie si a adaugat ca inca nu s-a decis sa se furnizeze arme opozitiei. Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney a refuzat sa "vorbeasca despre probleme de informatii".

"Repet ca presedintele a spus marti ca nu a fost luata nicio hotarare asupra furnizarii de arme opozitiei sau oricarui alt grup din Libia. Nu excludem acest lucru, dar nu l-am hotarat. Examinam toate posibilitatile de a-i ajuta pe libieni", a precizat Carney.



foto: noticias9.com

Recensamant in India: Populatia a ajuns 1,2 miliarde de oameni!... Cutremur de 6,2 grade pe scara Richter in Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x