Antena Căutare

MAE: Un al doilea roman a murit in inundatiile din Italia

Un al doilea roman a fost identificat printre victimele inundatiilor din Italia, potrivit autoritatilor locale italiene care au informat, vineri, Consulatul General al Romaniei la Torino.

"Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta cu regret ca autoritatile locale italiene au informat Consulatul General al Romaniei la Torino ca printre victimele inundatiilor care au avut loc in regiunea Liguria a fost identificat si un al doilea cetatean roman"


Potrivit sursei citate, misiunea diplomatica a Romaniei va acorda asistenta consulara necesara familiilor romane afectate.

Articolul continuă după reclamă

Joi a fost confirmat decesul unui alt roman, in urma inundatiilor care au avut loc in regiunea Liguria, autoritatile locale italiene informand in acest sens Consulatul General al Romaniei la Torino.

Bilantul intemperiilor din nordul Italiei este de sapte morti si sapte disparuti.

Inundatii si alunecari de teren s-au produs in ultimele zile in regiunile Liguria si Toscana (nordul Italiei), provocand pagube materiale foarte mari si inchiderea unor autostrazi si tuneluri rutiere.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

UPDATE! Un al doilea cutremur de 6,9 grade in Peru, in ultimele 24 de ore... UPDATE! Politia sarba a arestat 17 persoane dupa atacul fara precedent la ambasada SUA de la Sarajevo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x