Antena Căutare

O fetiță de patru ani a decedat după ce a căzut în gol. Mama acesteia se află în stare de șoc

O fetiță de doar patru din cartierul Râșcani din Chișinău a murit după ce a căzut de la etajul șase al blocului unde locuia. Mama acesteia se află în stare de șoc.

O fetiță de doar patru din cartierul Râșcani din Chișinău a murit după ce a căzut de la etajul șase al blocului unde locuia. Mama acesteia se află în stare de șoc.

Potrivit ofițerului de presă a Direcției de Poliție a Capitalei, apelulul la 112 a avut loc la ora 20:40. La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care a constat că fetița a decedat pe loc în urma contactului cu solul.

În momentul producerii incidentului, fetița se juca împreuna cu sora sa mai mare, de șase ani, pe balconul locuinței. Aceasta s-a sprijinit de plasa aflată pe geam și a căzut în gol.

Mama fetiței se află în șoc și nu a putut da declarații poliției pentru a afla cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului.

Articolul continuă după reclamă
Kelly Craft, soţia unui miliardar în domeniul cărbunelui, confirmată în Senat în postul de ambasadoarea SUA la ONU... Donal Trump a acordat Braziliei statutul de ”aliat militar major” în afara NATO şi i-a deschis accesul la armament milit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x