Antena Căutare

Obama, comparat cu Ceausescu in SUA

Unul din cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni de radio americani, Barry Farber, a spus, intr-un comentariu postat pe site-ul WorldNetDaily ca Barack Obama si Nicolae Ceausescu au cateva trasaturi comune. Mai mult, reputatul jurnalist i-a sugerat liderului american sa ia lectii de la fostul dictator roman, care a renuntat la conducere in 1989, desi a fost prea tarziu ca sa mai ramana in viata.

"Dictatorul roman si presedintele Barack Obama par sa aiba o trasatura comuna lamentabila. O nepopularitate in randul publicului in cazul ambilor lideri serveste nu pentru a inspira o schimbare de directie, ci mai degraba ca o dovada ca agenda functioneaza si ca ar trebui intensificata. Ati auzit teoria ca presedintele Obama nu face greseli? In schimb, el se afla pe o traiectorie calculat in mod deliberat de a provoca prabusirea Americii, pentru a permite o transformare marxista"


In postarea sa, intitulata "Domnule Presedinte, invatati de la Ceausescu!", jurnalistul afirma ca "unele titluri recente din presa sugereaza ca presedintelui si natiunii le-ar prinde bine sa ia lectii din ultimele ore ale liderului roman Nicolae Ceausescu", cu toate ca "acest lucru nu inseamna ca presedintii americani ar trebui sa petreaca mult timp studiind caderea dictatorilor comunisti".

Articolul continuă după reclamă

Potrivit lui Farber, "ura deschisa" fata de presedintele american a ajuns la un nivel foarte inalt. "Stiti ce actiuni ale dumneavoastra genereaza aceasta negativitate. Renuntati la ele! Opriti-le! Schimbati masurile, va rog, cat timp suntem inca departe de orice moment similar celui din Romania", ii cere jurnalistul presedintelui american.

Barry Farber a apreciat insa, ca Obama inca mai are timp, spre deosebire de Ceusescu, sa foloseasca mania poporului ca un lucru constructiv, pentru a opri tragedia care pandeste Statele Unite. "Dumneavoastra aveti inca timp sa folositi stralucirea maniei noastre ca pe lumina care sa va ghideze", a afirmat jurnalistul american. Oricum jurnalistul l-a asigurat pe presedintele american ca nu este in pericol: "Ne vom opune dumneavostra in felul american si nu in cel romanesc".

Foto: Intactimages

Tablou al lui Marc Chagall, vandut la Hong Kong cu 4,2 milioane de dolari... IMAGINI SOCANTE! Aruncata in aer de o masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x