Antena Căutare

Pakistan si Bangladesh au restrictionat accesul la Youtube, pentru a opri "valul de violente" din lumea musulmana

Sute de palestinieni au protestat ieri pe strazile Ierusalimului fata de filmul american in care este batjocorit profetul Mahomed. Cel putin 20 de manifestanti au fost raniti in urma ciocnirilor cu fortele de ordine. Si musulmanii din alte state au protestat ieri. Intre timp, autoritatile din Pakistan si Bangladesh au cerut companiei Google sa restrictioneze accesul la acest film, pentru ca valul de violente sa nu ia amploare.

Autoritatile din Pakistan si Bangladesh au blocat deja site-ul de video sharing Youtube, pentru a preveni raspandirea filmului care a provocat proteste sangeroase in Orientul Mijlociu, scrie Bloomberg. Si Arabia Saudia va recurge la masuri restrictive, daca Google nu va indeparta respectivul film.

Premierul Republicii Islamice Pakistan sustine ca site-ul Youtube a ignorat solicitarile guvernului de a retrage pelicula, precizand totodata ca "materialele ofensatoare nu vor fi tolerate".

In Pakistan, protestatarii si fortele de ordine s-au ciocnit in fata consulatelor din Lahore, Karachi si Peshawar, o persoana pierzandu-si viata. Si in Afganistan, unde americanii se lupta cu talibanii de 11 ani, au fost manifestari violente. Aproximativ 400 de persoane au aruncat cu pietre si au incendiat mai multe masini din apropierea unei baze militare.

foto: Intact Images / EPA


Un restaurant pe roti face furori in Paris. Ce parere au clientii din "Orasul iubirii"... Zeci de chinezi au protestat la Bucuresti, impotriva Japoniei. Cei doi giganti asiatici sunt aproape de un conflict arma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x