Antena Căutare

Pilotul roman prins beat inainte de decolare, eliberat de procurorii britanici

Pilotul roman acuzat ca voia sa se urce la mansa beat a castigat o lupta in fata procurorilor. Instanta in fata careia a aparut ieri l-a eliberat neconditionat, dar nu l-a scapat de acuzatii. Barbatul va trebui sa se intoarca in fata judecatorilor. Are de partea sa insa un avocat cu experienta in astfel de cazuri. Nu ii lipsesc nici aparatori din tara. Fiul lui Dumitru Prunariu, fost coleg cu pilotul acuzat, are doar cuvinte de lauda.

Radu Cristea a parasit tribunalul din Uxbridge insotit de avocat. A grabit pasul cand a trecut pe langa jurnalistii care il asteaptau. Nici aparatorul lui n-a vrut sa vorbeasca.

Atunci cand a fost retinut, pe aeroportul Heathrow, inainte de o cursa spre Bucuresti, alcoolemia pilotului era dubla fata de cea permisa, au stabilit anchetatorii.
Vizibil marcat de situatie, Radu Cristea a declarat ca el nu obisnuieste sa bea nici macar inainte sa urce la volanul unei masini. A negat ca ar fi consumat alcool inainte de zborul spre Bucuresti.

De altfel, instanta a decis ca probele prezentate de procurori sunt insuficiente. Radu Cristea a fost eliberat neconditionat si va fi audiat de o instanta superioara peste o luna. Si in Romania, cazul ridica semne de intrebare.

Compania TAROM a spus ca va lua masuri in cazul lui Radu Cristea doar dupa ce autoritatile britanice vor finaliza procesul. Un proces la care compania nu a fost convocata sa participe.

"Pana in acest moment, compania nu detine nicio informatie oficiala cu privire la cauzele pentru care pilotul a fost oprit de la zbor in data de 6 februarie 2013 si nici nu a fost convocata sa participe la proces de catre autoritatile britanice. Pilotul este in continuare suspendat din activitate pana la finalizarea tuturor investigatiilor", a precizat compania aeriana intr-un comunicat.

O fotografie in care apare un copil luat in vizor de un lunetist iranian socheaza lumea!... Un restaurant din Kansas a fost distrus de o explozie puternica. 14 persoane au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x