Antena Căutare

Poliția londoneză i-a împușcat mortal pe cei trei atacatori din zona Pieţei Borough: „ Alergau şi tăiau pe toată lumea. Eu le strigam oamenilor "fugiţi, fugiţi, fugiţi"”

În urmă cu cîteva ore, Londra a fost lovită de două atentate teroriste în care cel puţin 6 oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 48 au fost răniţi

În urmă cu cîteva ore, Londra a fost lovită de două atentate teroriste în care cel puţin 6 oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 48 au fost răniţi. O dubiţă a intrat în plin într-un grup de pietoni pe Podul Londrei. Cîteva minute mai tîrziu, trei bărbaţi au coborât din vehicul şi au înjunghiat mai multe persoane în zona Pieţei Borough, din acelaşi cartier. Poliţiştii au intervenit rapid şi i-a împuşcat mortal pe terorişti.

Potrivit poliţiei, în maşină se aflau trei indivizi care au ajuns, după câteva minute, în Piaţa Borough, un cartier comercial situat la mică distanţă de Podul Londrei. Înarmaţi cu cuţite, ei au înjunghiat mai mulţi trecători. Apoi au intrat în restaurante şi au continuat să atace oamenii.

„Înjunghiau, alergau prin toate berăriile, toate barurile, nu le mai ţin minte pe toate. Alergau şi tăiau pe toată lumea. Eu le strigam oamenilor "fugiţi, fugiţi, fugiţi", aruncam în ei cu sticle, halbe de bere, bănci, scaune. Am încercat să ajut cât de mulţi oameni am putut dar până la urmă eram neputincios. Dacă aş fi căzut, probabil că m-ar fi ucis”, povestește unul dintre martori.

Scotland Yard a confirmat ulterior că o unitate înarmată a poliţiei a deschis focul asupra agresorilor. Toţi cei trei indivizi au fost răniţi sau chiar ucişi. Ei purtau ceea ce părea a fi veste explozive, dar acestea s-au dovedit a fi false.

Capitala Angliei, sub asediul terorii! Șapte persoane au murit și alte 48 au fost rănite... Capitala Regatului Unit, în stare de şoc după cele două atentate teroriste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x