Prince, o moarte violentă: „L-am găsit fără suflare în liftul locuinței sale!”

 

Vedeta R&B americană Prince, rivalul lui Michael Jackson din anii '80, a încetat din viață la vârsta de 57 de ani, conform unei informații publicate de site-ul TMZ.com. 

În primă fază, informația nu a fost confirmată de poliția locală, care a efectuează o anchetă la reședința starului din Minnesota, precizează Reuters. Purtătorul de cuvânt al vedetei a confirmat însă decesul pentru Associated Press. Câteva ore mai târziu, purtătorul de cuvânt al poliției din Minnesota a declarat că artistul a fost găsit fără suflare în casa sa: „Prince Roger Nelson a fost găsit mort în liftul locuinței sale. În ciuda eforturilor echipei medicale nu a mai putut fi salvat. Decesul a fost declarat la ora locală 10.07”.

''Confirm, cu profund regret, că legendarul interpret Prince Roger Nelson a murit la reședința sa din Paisley Park în această dimineață'', a afirmat reprezentanta sa, Yvette Noel-Schure.

Starul, pe numele său complet Prince Rogers Nelson, a suferit o urgență medicală la 15 aprilie, în timp ce se afla în avionul său privat, fiind nevoie ca piloții să aterizeze imediat în Illinois. Prince a susținut concertul pe care-l avea programat a doua zi și și-a asigurat fanii că se simte bine. Persoane din anturajul său au declarat pentru TMZ că starul suferea de gripă.

Înaintea acestei apariții recente pe scenă, Prince și-a anulat două concerte din motive medicale.

Prince și-a lansat primul album, "For You", în 1978 și a devenit un superstar internațional în 1982, cu LP-ul "1999". În cariera sa a obținut 7 premii Grammy, iar interpretarea sa din pauza Finalei Campionatului de Fotbal American Super Bowl din 2007 a fost caracterizată drept una dintre cele mai bune performanțe live din toate timpurile. Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti