Antena Căutare

Scrisoarea sfâșietoare a unui copil, găsită printre resturile incendiului devastator de la Grenfell Tower, din Londra: "Nu pot să descriu ce simt"

O scrisoare ce îţi rupe sufletul, scrisă de un copil, a fost găsită printre ruinele blocului Grenfell Tower din Londra. Rândurile notiţei vorbesc despre o viaţă fericită şi planurile de viitor pe care cel mic şi le făcuse.

O scrisoare ce îţi rupe sufletul, scrisă de un copil, a fost găsită printre ruinele blocului-turn Grenfell Tower din Londra, scrie metro.co.uk. Rândurile notiţei vorbesc despre o viaţă fericită şi planurile de viitor pe care cel mic şi le făcuse.

"Nu pot să descriu ceea ce simt. Sunt foarte, foarte fericit. Am o grămadă de idei şi de planuri, o mulţime de visuri pe care vreau să mi le îndeplinesc".

Rămășițele arse au fost găsite în apropierea locului în care a avut loc incendiul devastator din nordul Kensingtonului, izbucnit joi dimineața, în primele ore ale dimineții.

Imagini şocante surprinse la etajul 23 al turnului din Londra, mistuit de flăcări. O femeie strigă disperată după ajutor (VIDEO)

Bilanţul oficial al morților se ridică la cel puțin 30 de persoane. Prima victimă identificată, un student sirian de 23 de ani, a încercat să coboare din bloc dar fumul dens l-a silit să se întoarcă în apartament, unde şi-a găsit sfârşitul.

Turnul mistuit de flăcări era destinat celor cu venituri mici şi se afla la câţiva paşi de vile elegante, care costă milioane de lire sterline. Nemulţumiţi, localnici se plâng că autorităţile neglijează siguranţa lor pentru că pur şi simplu sunt săraci.

Video şocant! Incendiu LONDRA: Cea mai grea decizie a unei mame - să îşi lase copilul să moară în flăcări sau să îl arunce de la etajul 10 sperând că o să supravieţuiască. Miracolul s-a produs: micuţul a fost prins de un trecător!

Bilanţul victimelor incendiului din Londra a crescut la 30 de morţi! Detalii din ultimele clipe de viaţă ale victimelor... UPDATE: Bilanţul victimelor a crescut la 62 de morţi / Incendiu devastator în Portugalia: "Din păcate, pare să fie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x