Antena Căutare

Spania a pornit vânătoarea de teroriști! Moussa Oukabir, cel mai căutat om din Europa, este MORT!

Poliţia a arestat trei persoane şi a anunţat că a identificat « principalul suspect” care s-ar fi aflat la volanul furgonetei care a intrat în mulţime pe La Rambla. Este vorba despre Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani.

Poliţia a arestat trei persoane şi a anunţat că a identificat « principalul suspect” care s-ar fi aflat la volanul furgonetei care a intrat în mulţime pe La Rambla. Este vorba despre Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani.

UPDATE: Moussa Oukabir, autorul atacului de la Barcelona, ​​este unul dintre cei cinci teroriști uciși în această dimineață în Cambrils, după cum au confirmat reprezentanții Poliției, informează abc.es.

Potrivit cercetării, suspectul de 17 ani ar fi furat documente de la fratele său mai mare, Driss, și ar fi închiriat două dube. Una dintre ele a fost cea utilizată în Barcelona, unde a provocat moartea a 13 oameni și a peste 130 de răniți.

Cotidianul spaniol El Pais scrie că atacatorii de la Barcelona şi Cambrils făceau parte dintr-o celulă de 12 persoane.

Până în prezent, poliţia a arestat trei persoane şi a anunţat că a identificat « principalul suspect” care s-ar fi aflat la volanul furgonetei care a intrat în mulţime pe La Rambla. Este vorba despre Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani.

El este fratele lui Driss Oukabir, una dintre cele două persoane arestate la Ripoll. Oamenii legii verifică dacă adolescentul a avut şi alţi complici.

Driss Oukabir este marocan şi a fost arestat în noaptea de joi spre vineri. Actele sale ar fi fost folosite pentru închirierea furgonetei care a lovit mulţimea la Barcelona. El susţine, însă, că actele i-au fost furate şi că nu are nicio legătură cu atacul.

Poliţia a mai arestat vineri dimineaţă un suspect, tot la Ripoll, aparent într-un tren.

Anterior, autorităţile au reţinut un spaniol, suspectat de legături cu atacul, însă identitatea acestuia nu a fost făcută publică.

Alţi cinci terorişti au fost ucişi de poliţie după ce au lovit cu o maşină civili dintr-o staţiune balneară din Catalonia, Canbrils. Şase persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, au fost rănite.

Teroare în toată lumea: 14 morți și 130 de răniți! Victimele atentatului din Barcelona sunt de 34 de naţionalităţi... Răsturnare de situație în cazul teroriștilor din Barcelona! Marocanul Younes Abouyaaqoub, cel care ar fi condus, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x