Antena Căutare

Tânără, la un pas de moarte! Bunicul i-a interzis să mănânce și a ajuns să cântărească 16 kilograme. Dacă o prindea cu mâncare, o lovea în stomac. Imaginile sunt înfiorătoare

O femeie din Japonia a reuşit să supravieţuiască abuzurillor venite din partea bunicului cu care locuia şi, acum, la 20 de ani, a povestit drama prin care a trecut. Bărbatul o înfometa şi nu o lăsa se se atingă de mâncare. Tânăra ajunsese să cântărească 16 kg.

O femeie din Japonia a reuşit să supravieţuiască abuzurillor venite din partea bunicului cu care locuia şi, acum, la 20 de ani, a povestit drama prin care a trecut.

Bărbatul o înfometa şi nu o lăsa se se atingă de mâncare. Tânăra ajunsese să cântărească 16 kg. De curând, a făcut publice mai multe fotografii înfiorătoare cu felul în care ajunsese să arate.

Doar o minune a ţinut-o în viaţă. De fiecare dată când încerca să se hrănească pe furiş, bunicul o prindea şi o lovea în stomac, până vomită, scrie metro.co.uk.

Când a fost salvată, era numai piele şi os, iar medicii i-au spus că era, practic, la câteva minute distanţă de moarte.

La 10 ani de la drama pe care a reuşit să o depăşească, tânăra are are acum o greutate normală Nu se ştie dacă bătrânul a plătit în vreun fel pentru faptele lui.

Războiul stă să izbucnească! Rusia emite paşapoarte cu locul de naştere "Republica Moldovenească Nistreană": &... Țara în care judecătorii pot conduce beți. Este legal, iar șoferii nu primesc nici măcar o amendă. Poliția nu are voie s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x