Antena Căutare

TERIFIANT! Primele imagini de la LOCUL unde S-A PRĂBUŞIT avionul Germanwings! CADAVRE şi resturi de bagaje, împrăştiate pe munte (VIDEO)

Un avion de pasageri, aparţinând companiei low-cost Germanwings, s-a prăbuşit în sudul Franţei (Alpes-de-Haute-Provence), regiunea Digne.

Un avion de pasageri, aparţinând companiei low-cost Germanwings, s-a prăbuşit în sudul Franţei (Alpes-de-Haute-Provence), regiunea Digne.

După ultimele informaţii, se pare că aeronava ar fi pierdut brusc în altitudine, iar, mai apoi, s-ar fi dezintegrat în aer. Se presupune că avionul a căzut 10.000 de metri, iar pasagerii au mai trăit doar două minute din momentul defecţiunii tehnice până la explozie şi contactul cu solul.

VEZI AICI PRIMELE IMAGINI VIDEO

Pe reţelele de socializare au fost publicate primele imagini de la locul catastrofei aviatice din Franţa!

VEZI AICI ŞI ALTE DETALII DESPRE TRAGEDIE

UPDATE! Tragedie aviatică Franţa: Martorii susţin că avionul, cu 150 de oameni la bord, s-ar fi dezintegrat în aer... Europa este în stare de şoc: Ce s-a întâmplat, de fapt? Primele ipoteze cu privire la cauza catastrofei aeriane din Alpi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x