Antena Căutare

Tragediile de la Nisa și Berlin, la indigo! Un bărbat a intrat cu un camion în pietoni, la Stockholm! Atentat în Suedia. UPDATE

Autorităţile suedeze au anunţat că mai multe persoane au fost rănite, după ce un bărbat a intrat cu un camion în pietonii aflaşi în zona zona centrală a capitalei Stockholm, transmite Reuters.

Autorităţile suedeze au anunţat că mai multe persoane au fost rănite, după ce un bărbat a intrat cu un camion în pietonii aflați în zona zona centrală a capitalei Stockholm, transmite Reuters. Bilanțul inițial este de cel puțin trei morți.

UPDATE 16.20: Mărturiile martorilor sunt cutremurătoare.

„Plecam de pe strada principală, atunci când un camiona venit de nicăieri. Nu am putut vedea dacă era cineva la volan. Am fugit cât de repede am putut de acolo”, a declarat o martoră. Potrivit The Mirror, încă nu se știe dacă e vorba sau nu de un atac terorist.

UPDATE 16.10: Autorităţile suedeze au anunţat că trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite, după ce un suspect a intrat cu un camion în pietonii din zona centrală a capitalei Stockholm.

Un martor a declarat că cel puţin doi oameni au fost striviţi sub roţile camionului, care ar fi intrat în vitrina unui magazin de pe principala arteră comercială din capitala Suediei, transmite Reuters.

De asemenea, poliţiştii au intervenit şi au izolat zona în care a avut loc incidentul din Stockholm.

Presa locală relatează că suspectul a intrat cu viteză în pietonii de pe o arteră comercială cunoscută din capitala Suediei.

Autorităţile au confirmat că incidentul a avut loc în jurul orei locale 14.53 (15.53 ora României).

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un bărbat a intrat cu un camion în pietonii aflaţi în zona zona centrală a capitalei Stockholm, transmite Reuters. Autorităţile suedeze au anunţat că trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite,. Un martor a declarat că cel puţin doi oameni au fost striviţi sub roţile camionului, care ar fi intrat în vitrina unui magazin de pe principala arteră comercială din capitala Suediei, transmite Reuters.

Guvernul Statelor Unite dat în judecată de Twitter, după ce a încercat să obțină informaţii despre identitatea unui util... Atentat STOCKHOLM. Un camion a intrat în mulţime. Martor: "Am văzut cel puţin doi oameni striviţi sub roţi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x