Antena Căutare

Un olandez şi-a aşteptat iubita zece zile, într-un aeroport din China, după ce și-au dat înâlnire pe internet. Cum s-a terminat totul?

Un olandez a aşteptat 10 zile într-un aeroport din China. Şi asta pentru că iubita sa din mediul online cu care urma să se întâlnească a întârziat să apară.

Un olandez a aşteptat zece zile într-un aeroport din China. Şi asta pentru că iubita sa din mediul online cu care urma să se întâlnească a întârziat să apară.

Cei doi s-au cunoscut pe internet acum două luni, iar bărbatul a încercat să-i facă o surpriză. Între timp a câştigat şi popularitate pe reţelele de socializare din partea oamenilor care îl compătimesc.

Călătoria olandezului s-a terminat la spital, acolo unde a fost internat pentru oboseală cronică. Potrivit unei televiziuni locale, tânăra era plecată în alt oraş pentru a-şi face o operaţie estetică.

După ce a pus pe jar Instagramul, un model brazilian a dezgustat toți bărbații. Cel mai ascuns secret al focoasei blondi... Ce se mai întâmplă în Rusia. O femeie în costum de baie, arestată, sparge parbrizul mașinii de poliție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x