Antena Căutare

VIDEO! Italia, măturată de o catastrofă naturală! Doi români, victimele unei tornade: Camionul unuia dintre ei a fost răsturnat de vânt

Noaptea trecută putea să-i fie fatală acestui şofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre şoselele din Caserta. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat. ca o jucărie.

15 oameni au fost răniţi de o tornadă apărută în miez de noapte într-o provincie din Italia! Iar doi români au crezut că nu mai scapă cu viaţă, după ce camionul unuia dintre ei a fost răsturnat de fenomenul meteo extrem.

Noaptea trecută putea să-i fie fatală acestui şofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre şoselele din Caserta. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat ca o jucărie.

Însoţită de tunete şi fulgere, tornada a fost filmată de unii curajoşi. De la balcon, ameninţarea pare încă departe. Dar odată ce a ajuns în oraş, tornada nu a lăsat mai nimic neatins. Vârtejul care a crescut văzând cu ochii a provocat multe pagube. Stâlpi de iluminat, reclame luminoase şi indicatoare rutiere s-au făcut una cu pământul. Multe maşini au fost strivite sub greutatea copacilor care au căzut peste ele.

A fost atât de rău, încât s-au prăbuşit inclusiv balcoanele unor clădiri. În doar câteva minute, oraşul Caserta a rămas în beznă. Şi în haos. Mulţi locuitori au fotografiat străzile după trecerea tornadei şi au postat pozele pe internet.

Tragedie în Turcia! Un autobuz de pasageri a lovit un camion şi a luat foc: Cel puţin 13 morţi şi 20 de răniţi, printre ... O furtună solară lovește Pământul în scurt timp! Riscurile sunt URIAȘE! Ce trebuie să faci ca să nu ai pagube...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x