Antena Căutare

VIDEO! Un chinez si-a construit vila pe acoperisul unui bloc de 26 de etaje

Un chinez si-a construit o vila impresionanta, fara autorizatie, pe acoperisul unui bloc cu 26 de etaje, relateaza The Independent. Constructia inedita a atras o multime de plangeri din partea vecinilor, insa nicio autoritate din Beijing nu a putut sa impiedice ridicarea ei.

Profesorul Zhang, asa cum este cunoscut de vecini, a ridicat o vila cu mai multe etaje deasupra blocului in care isi cumparase un penthouse. Are chiar si o gradina, cu stanci false, dar iarba si copaci naturali.

Gradina se intinde pe toata suprafata acoperisului. Chinezul inventiv a avut nevoie de sase ani pentru a-si vedea visul cu ochii.

Vecinii de la etajele inferioare au avut probleme din cauza zgomotului si a infiltratiilor de apa produse in timpul construirii vilei. Cu toate acestea, politia a refuzat sa intervina in acest caz, asa ca profesorul Zhang nu se teme ca si-ar putea vedea casa demolata de autoritati.

Foto: Al Jazeera

Parisul, reprodus intr-un complex rezidential din China... Germania: O broasca testoasa, un altfel de monstru din Loch Ness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x