Antena Căutare

Horoscop 31 ianuarie. SUPER LUNA ALBASTRĂ face ravagii printre nativi! Berbecii, Leii și Vărsătorii sunt vizați

 Potrivit experților în astre, toate zodiile vor resimți efectele acestui fenomen astronomic rar.

Horoscop 31 ianuarie 2018. O zi în care va avea loc un eveniment care va combina trei fenomene: Super Luna Albastră. Se întâmplă după mai bine 150 de ani, iar impactul astrologic este major.

Potrivit experților în astre, toate zodiile vor resimți efectele acestui fenomen astronomic rar.

Pe 31 ianuarie, trebuie să fim foarte prudenți, mai ales la investițiile pe care le facem. Energia emoțională este și ea puternică. Vom economisi mai mult și ne schimbăm viitorul prin faptul că simțim, gândim și acționăm altfel. Berbecii, Leii și Vărsătorii sunt semnele zodiacale vizate. Ele se vor confrunta cu diverse neplăceri, probleme de sănătate sau financiare.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Berbec. Totul este în defavoarea ta astăzi, așa că ai grijă ce decizii iei. Urmărește comportamentul cuiva din anturaj, s-ar putea să-ți de-a de furcă. Nu neglija nici aspectul financiar, motiv pentru care e musai sa eviți investițiile sau cheltuielile nefondate.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Taur. Astăzi îți îndrepți atenția către cineva din familie, probabil către unul dintre părinți. Se încăpățânează să facă ceva și tu nu ești de acord. Va trebui să stați mai mult de vorba.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Gemeni. Vrei să sări în ajutorul unui prieten care a intrat într-un necaz. Investești și timp și bani că să fie bine. La final constați cu stupoare că efortul tău nu a fost deloc apreciat...

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Rac. Nu mai insistă, nu are niciun rost să încerci să iei legătură cu o persoană care pare că fuge de ține. Respectă-i decizia și mai așteaptă, timpul le va rezolvă pe toate.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Leu. Ești gata să începi muncă la un nou proiect. Singura problemă este că vrei să o faci singur. Va trebui să găsești argumente pentru asta, nu poți spune doar că cei din jur mai mult te încurcă... Vanitatea și încăpățânarea îți vor crea probleme, atunci când vei realiza că nu ești tu centrul Universului. Evită consultațiile de orice fel.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Fecioară. Știi bine că nu ai cum să găsești pe cineva mai bun decât cel care se află acum alături de ține. Nu-ți ascunde sentimentele, nu te feri să-i arăți ce simți cu adevărat.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018-Balanța.
Tensiunea acumulată în ultima perioadă la locul de muncă te face să te abții când vrei să stai de vorba cu colegii. Chiar nu mai știi în cine poți avea deplină încredere și alegi să taci pentru a nu-ți creă probleme.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018-Scorpion. Ești prea mult concentrat pe profesie sau bani și nu mai iei în seamă lucrurile care sunt mai importante. Astăzi realizezi că pierzi prea mult din ce se întâmplă în jurul tău și decizi să faci o schimbare.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Săgetător. Ești plin de energie și ești în priză încă de dimineață devreme. Te implici în multe activități care te vor ține ocupat toată ziua și parcă tot nu îți ajunge... Oprește-te, faci deja destul!

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Capricorn. Încearcă să te concentrezi mai mult asupra ta. Este un moment potrivit pentru a te ocupă de lucruri care îți fac plăcere și te relaxează. Fă doar ceea ce simți că te umple cu energie pozitivă.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018, Vărsător. Te întâlnești cu cineva care are o mare putere de influența asupra ta. De data asta, fii decis ce vrei. Ai încredere în tine, nu te mai lasă manipulat! Sănătatea este punctul cel mai vulnerabil. Probleme vechi se vor acutiza, iar tratamentele medicale devin urgența maximă.

HOROSCOP 31 ianuarie 2018-Pești. Partenerul de viață îți cere sprijinul într-o problemă profesională. Chiar dacă asta îți schimbă programul o perioadă, implică-te și fă tot posibilul să îl ajuți.

Ei sunt oamenii care nu s-au vândut nici măcar pentru un milion de dolari! - VIDEO... 2 februarie. Semnificații istorice. A murit Mendeleev, ”părintele” ”Tabelului periodic al elementelor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x