Antena Căutare

13 MILIOANE de oameni au plâns când au văzut ASTA! „Îți taie răsuflarea”! A făcut TOTUL ca să fie A LUI!

Povestea incredibilă a acestor doi tineri a devenit cunoscută în toată lumea. Peste 13 milioane de oameni au fost emoționați de gestul celor doi.

Povestea incredibilă a acestor doi tineri a devenit cunoscută în toată lumea. Peste 13 milioane de oameni au fost emoționați de gestul celor doi.

Rowden și Leizi erau logodiți atunci când tânărul a fost diagnosticat cu metastaze la ficat, în urma unui cancer la ficat. Diagnosticul a spulberat astfel visul celor doi de a rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Ultima dorință a bărbatului a fost aceea de a-și uni destinul cu marea lui iubire, așa că nu a renunțat la căsătorie. Apropiații celor doi au organizat astfel o nuntă chiar în salonul pacientului. Mireasa i-a stat alături până soțul ei și-a dat sufletul.

„Până când moartea ne va despărți” a venit mai repede pentru cei doi, la doar câteva ore după ceremonie. Clipul video cu povestea cuplului a devenit viral în toată lumea, adunând peste 13 milioane de vizualizări.

„A fost ca un basm trist, ce îți taie răsuflarea” au spus cei prezenți la întâmplare.

După 3 ani de relaţie a fost şocată. A aflat de ce STINGEA LUMINA când se iubeau... TOCILARUL liceului s-a transformat în IDOLUL femeilor! Imaginea face senzație pe INTERNET...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x