Antena Căutare

2016, Anul Maimuței în horoscopul chinezesc. Zodiile care vor avea noroc de bani!

Zodiacul chinezesc are la baza calendarul chinezesc, datele anilor chinezesti, fiind, astfel, diferite in fiecare an. Spre deosebire de Zodiacul European, care este impartit in 12 luni, Zodiacul Chinezesc este impartit in 12 ani. Fiecare an chinezesc este numit dupa un animal: sobolan, bou, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, cocos, caine si porc

Zodiacul chinezesc are la baza calendarul chinezesc, datele anilor chinezesti, fiind, astfel, diferite in fiecare an. Spre deosebire de Zodiacul European, care este impartit in 12 luni, Zodiacul Chinezesc este impartit in 12 ani. Fiecare an chinezesc este numit dupa un animal: sobolan, bou, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, cocos, caine si porc.

Anul 2016 este anul semnul Maimutei de Foc, iar intrarea in aceasta perioada se sarbatoreste pe 8 Februarie. Energia acestei zodii ne stimuleaza creativitatea, puterea de a fi noi insine, forta afirmarii (nu neaparat in cariera) si da stralucire calitatilor care ne definesc, ne incurajeaza sa ne emancipam, sa evoluam. Calitatile pozitive si negative ale Maimutei culmineaza intr-un an imprevizibil.

Sobolanul in anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Sobolan : 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Cei nascuti intr-un an al Sobolanului vor avea un an plin de sanse si oportunitati. Lucrurile incep sa se dezghete, insa pericolul exceselor personale si al supraevaluarilor de situatii ar putea reprezenta o problema. In plan profesional, nativii Sobolan se fac remarcati prin solutii ingenioase si prin rezolvarea problemelor mai vechi, fiind inzestrati cu capacitatea de a anticipa cele mai promitatoare directii de evolutie. Realizarile in plan profesional, increderea si stima de sine ii pot face sa treaca in plan secundar relatiile sociale, motiv pentru care si-ar putea pierde din aliati. Este important ca talentului si realizarilor lor sa fie asociate si calitati umane. Energia si starea lor optimista ii face foarte doriti, atat de familie cat si de prieteni si cunostinte, care se mandresc cu ei. Generozitatea si disponibilitatea sufleteasca sunt mult apreciate de catre ceilalti. Sanatatea este un domeniu favorizat in acest an; numai anumite excese ar putea sa o subrezeasca. Sportul si activitatile in aer liber le fac placere si le mentin tonusul la valori ridicate.

Boul in anul Maimutei

Ani de nastere pentru zodia Bivolului : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

In general, pentru cei nascuti in anul Boului, anul 2016 va fi unul favorabil. Nu se poate spune ca este un an al probelor si incercarilor, asa ca Boul are succes sa duca la un sfarsit tot ceea ce isi propune. Important este sa treaca de la starea de pasivitate la cea de actiune. In plan profesional, este anul in care poate strange roadele eforturilor depuse in ultima perioada, iar evolutia lor in plan profesional se va regasi cu siguranta si in plan financiar. De asemenea, sunt favorizate situatiile in care trebuie sa li se restituie sume ce li se datoreaza de mai multa vreme. Anul Maimutei stimuleaza creativitatea nativilor Bou. Oriunde este vorba despre decorare, estetica, design, armonie, arta, implicarea lor le poate aduce satisfactii majore. Isi pot descoperi acum talent in domenii in care nu se asteptau pana de curand. Viata sociala este favorizata; li se recunosc meritele, sunt apreciati pentru felul lor de a fi, iar familia le este alaturi si ii incurajeaza in incercarile lor

Tigrul in anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Tigrului : 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Anul Maimutei va fi unul destul de solicitant pentru Tigru, cu unele probe si obstacole. Acest lucru amplifica eforturile pe care un Tigru trebuie sa le faca in 2016 pentru a-si atinge telurile. Tigrul este mereu in miscare, simtind orice posibilitate apare, dar ar trebui sa incerce sa se adapteze si sa nu piarda pasul cu evenimentele, poate ajunge sa invete din mers lucruri ce se vor dovedi foarte utile pentru el. Tigrul ar putea foarte bine sa isi acorde si perioade de pentru a avea o idee mai detasata si mai clara asupra problemelor cu care se confrunta. Din cauza acestora, ar putea fi tentat sa neglijeze dialogul si timpul acordat celor dragi. Domeniul financiar ar putea fi afectat doar de neglijenta in a tine socoteala sumelor pe care trebuie sa le restituie, sa le achite, precum si a celor pe care le are de primit. Este insa anul potrivit pentru a-si dovedi calitatile profesionale si relationale.

Iepurele in anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Iepurelui : 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

In 2016, Iepurele va intampina dificultati de adaptare la ritmul evenimentelor; este nevoie de liniste si ambitie pentru a obtine rezultate multumitoare. Accentul cade pe cariera, viata profesionala. Nu ne putem astepta la mari salturi in ierarhie, insa cu siguranta este un an in care Iepurele poate invata mult, poate acumula experienta si poate face dovada pregatirii sale. Este un an in care ii este urmarita si chiar testata, evaluata capacitatea sa profesionala. Relatiile de la locul de munca vor fi inca delicate. Pentru cei care au ani buni de experienta in domeniul lor de activitate, poate fi intr-adevar un moment de recunoastere, care le va deschide noi usi sau directii. Dorinta de a se afirma se manifesta si in plan familial. Poate intra in polemici si dispute diverse cu partenerul pe teme casnice, unele de mica importanta. Este un an plin de agitat si solicitant.

Continuarea pe horoscopbun.ro.

Cel mai tare test! Verifică-ți vederea și spune ce număr vezi în imagine!... Imagini spectaculoase! Meciul de cricket disputat la aproape șase mii de metri deasupra nivelului mării a intrat în Cart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x