Antena Căutare

FOTO! 500 de metri de paradis. Cea mai frumoasa strada din lume se afla in Brazilia!

Niste copaci plantati in anii'30 adapostesc, sub coroanele bogate, cea mai frumoasa strada din lume: Rua Goncalo de Carvalhod in Porto Alegre, Brazilia

Strada este cunoscuta pe plan international datorita unei campanii care a fost derulata cu scopul de a pastra mediul natural cat mai mult timp cu putinta. Pozele postate pe retelele de socializare au fost foarte apreciate.

De o parte si de alta a strazii se afla copaci Tipuana, creand o arcada naturala superba. Acestia sunt originari din America de Sud si pot ajunge la o inaltime de 30 de metri. Radacinile lor pot dauna strazilor si caselor din apropiere, insa o ingrijire corespunzatoare elimina problemele. Copacii Tipuana au flori galbene superbe. Marele avantaj al acestei minunatii este faptul ca se afla in mijlocul unui oras modern si aglomerat.

Desi in 2005, construirea unui mall in zona ameninta copacii, localnicii au protestat si au avut succes: primarul Jose Fogaca a declarat zona drept un sit cultural care trebuie conservat.

Foto: Facebook


Horoscop financiar si profesional, cu Anca Martin: "Gemenii si Pestii trebuie sa fie atenti la serviciu"... Lumea virtuala a devenit realitate! Un barbat a decorat camera fiicei lui in stil "Super Mario"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x