Antena Căutare

A ajutat un pensionar la curățenie și asta i-a adus aproape 700.000 de EURO! Uite cum a fost posibil așa ceva! Familia a înnebunit când a auzit!

Un pensionar din Marea Britanie a reușit să lase o lume întreagă fără cuvinte atunci când a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Un pensionar din Marea Britanie a reușit să lase o lume întreagă fără cuvinte atunci când a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ronald Butcher de 75 de ani a solicitat într-o zi ajutorul unui bărbat pentru a curăța acoperișul casei. La final, muncitorul a refuzat să primească bani de la pensionar, spunând că a făcut-o din plăcere.

Totuși, după ce bătrânul a decedat, acesta a aflat că i-a lăsat în testament o moștenire de aproximativ 700.000 de euro, ca răsplată pentru gestul său și pentru prietenia ce s-a născut între ei după această întâmplare.

Familia dispută acum în instanță testamentul, spunând că muncitorul s-a folosit de bătrân și că prietenia dintre cei doi este doar o minciună.

„Lucrurile nu s-au întâmplat așa!” Descoperirea ce a ZGUDUIT lumea CREȘTINĂ de pretutindeni! Biserica este în alertă!... Imagini uimitoare: Cele mai "cool" tatuaje făcute peste cicatrici! Şi-au transformat semnele în opere de artă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x