Antena Căutare

A ars 2 milioane de dolari pentru a se încălzi şi cheltuia 2.500 pe lună pe elasticele cu care îşi lega banii. Era atât de bogat, încât avea depozite de bani mâncaţi de şobolani

Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din istorie. Potrivit fiului sau, acesta a ars peste 2 milioane de dolari pentru a se incalzi in, intr-o singura noapte, în timp ce fugea de autorităţi.

Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din istorie. Potrivit fiului său, acesta a ars peste 2 milioane de dolari pentru a se încălzi, într-o singură noapte, în timp ce fugea de autorităti.

Se spune că acesta a aprins un foc în aer liber folosind grămezi de bani lichizi, dolari americani, într-un refugiu din munte, în timp ce era urmărit de autorități, relatează descopera.ro.

În 1989, Pablo Escobar era situat pe poziția a 7-a în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume, cu o avere de 25 de miliarde $. In fiecare lună, columbianul cheltuia 2500$ numai pe elasticele cu care își lega bancnotele, scrie gsp.ro.

Anual, o zecime din banii pe care îi producea erau mâncaţi de șobolani, fdeoarece depozitele erau prea mari pentru a fi ferite de rozătoare.

Fiul lui Escobar a declarat pentru revista columbiană Don Juan că miliardarul era obsedat de siguranță. Astfel, şi-a achiziționat propria companie de taxi.

A fost responsabil pentru mai multe atacuri teroriste cu bombe, a omorât candidați la președinție, judecători, jurnaliști și șefi de poliție.

A trăit toată viața după un singur crez "plata o plomo", plată sau plumb (glonț). Se estimează că Pablo Escobar ar fi ucis în jur de 4.000 de persoane.

Acesta a fost găsit și ucis pe 2 decembrie 1993, în timp ce se afla pe acoperișul unei case din Medellin. Temutul trafcant a fost doborât de către o echipă specială formată din ofițeri columbieni și americani.

Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! Motivele banale pentru care avioanele pot avea întârzieri. Lipsa pliantelor cu inf... E descoperirea secolului. Cum poți deschide ușa unei mașini cu ajutorul unei mingi de tenis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x