Antena Căutare

A avut parte de surpriza vieții lui. A găsit un sicriu plutind, l-a tras la mal iar când l-a deschis a avut un șoc din care nu putea să-și mai revină

Un pescar a văzut ceva plutind pe lac și s-a hotărât să vadă de aproape ce este. A reușit să tragă obiectul la mal și a văzut că este un sicriu ruginit.

Un pescar a văzut ceva plutind pe lac și s-a hotărât să vadă de aproape ce este. A reușit să tragă obiectul la mal și a văzut că este un sicriu ruginit.

L-a deschis și a avut un șoc atunci când a văzut că este gol. A alertat poliția și când au fost făcute cercetări amănunțite, s-a aflat că aparține criminalul lui J F Kenedy, care afost ucis în 1963.

Lee Harvey Oswald a fost ucis în închisoare și îngropat alături de familia lui în Dallas, Texas. Se pare că defunctul ar fi fost scos din coșciug imediat după înmormântare și îngropat într-un loc ținut secret de familie. Apoi, ar fi aruncat sicriul într-un lac fără să se gândească la ipoteza că aevărul va ieși la iveală la un moment dat.

Oswald a fost arestat inițial sub suspiciunea de a-l fi ucis pe polițistul J. D. Tippit din Dallas, la 45 de minute după ce a avut loc asasinarea Președintelui. După aceea a devenit suspect chiar de asasinarea Președintelui Kennedy, dar Oswald a negat responsabilitatea pentru ambele crime spunând că e luat drept țap ispășitor.

Două zile mai târziu, la 24 noiembrie 1963, în timp ce era transferat de la arestul municipal la închisoarea districtuală, Oswald a fost împușcat mortal de Jack Ruby într-un eveniment surprins în transmisiune directă la televiziune.

În 1964, comisia Warren a concluzionat că Lee Harvey Oswald a acționat singur în ceea ce privește asasinarea Președintelui Kennedy, concluzie la care se ajunsese și în urma unor anchete anterioare ale FBI, Serviciilor Secrete și ale poliției din Dallas.

Nouă din zece persoane citesc GREŞIT horoscopul! Ce trebuie să faci pentru a afla ce îţi rezervă, de fapt, astrele... Trei tineri au găsit un frigider pe stradă și s-au decis să îl deschidă cu o șurubelniță. Ce au găsit este ȘOCANT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x