Antena Căutare

A cheltuit 13 milioane de dolari pentru a rămâne veșnic tânără. Are 73 de ani, dar uite cum arată de la brâu în sus. Sucește mințile oricărui bărbat

Se pare că bătrânețea a reușit să o ocolească pe această femeie. La 73 de ani, arată ca o puștoaică. Dar frumusețea se ține cu cheltuială mare.

Se pare că bătrânețea a reușit să o ocolească pe această femeie. La 73 de ani, arată ca o puștoaică. Dar frumusețea se ține cu cheltuială mare.

Peste 13 milioane de dolari a scos din buzunar femea pentru a deveni ca o păpușă Barbie, de doar 20 de ani. Jane Pescho a cheltui bani grei pe toate operaţiile estetice care îi asigură acest aspect zvelt.

„Nu mi-e jenă să recunosc că am trecut pe la chirurg. Vârsta e doar un număr. Eu mă simt minunat şi întotdeauna mi-am dorit să arăt senzaţional", a mărturisit femeia.

Jane lucrează ca secretară, este văduvă și are trei copii. Este foarte încântată de ceea ce vede în oglindă, mai ales că schimbările sale au un aspect natural.

Ploaie la comandă! Vietnamul creează nori și ploi artificiale... Pro sau contra școlii de acasă? Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, a învățat numai în sufragerie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x