Antena Căutare

A fost apelată de soţul ei, din greşeală. Ce a auzit la telefon, i-a schimbat viața radical

Lisa James, o femeie din Marea Britanie, a trăit momente incredibile, după ce a fost trezită în miezul nopții de soțul ei, care o apelase din greșeală.

Lisa James, o femeie din Marea Britanie, a trăit momente incredibile, după ce a fost trezită în miezul nopții de soțul ei, care o apelase din greșeală.

Credea că se află la o petrecere alături de colegii de serviciu, însă a avut o surpriză cu totul și cu totul neplăcută atunci când…a auzit pe soțul ei că făcea sex cu o femeie.

Potrivit femeii, în timpul întâlnirii cu amanta sa, soţul s-a aşezat cel mai probabil pe telefon, iar acesta a efectuat din greşeală un apel către soţie. A rămas fără cuvinte, iar mai apoi și-a găsit puterea de a vorbi cu amanta acestuia, care avea o relație de aproape un an cu bărbatul care îi fusese alături ani de zile. Tocmai de aceea, ea n-a mai rezistat să stea lângă el și l-a părăsit.

VIDEO: Ce culoare are părul meu? Întrebarea care le-a dat bătăi de cap internauților! Punem pariu că nu știi să răspunzi... Gemenii sunt foarte nesiguri, nu ştiu ce vor, iar Leii au parte de surprize! Horoscopul dragostei în perioada 1 - 7 iuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x