Antena Căutare

A înnebunit lumea de tot!!! Rochiile făcute din PREZERVATIVE au scandalizat mii de oameni

Spectaculos, inedit şi... scârbos! Ideea specială a unei artiste din Brazilia a uluit o lume întreagă şi i-a băgat în buzunare zeci de mii de euro.

A înnebunit lumea de tot!!! Rochiile făcute din PREZERVATIVE au scandalizat mii de oameni Galerie
Rochie făcută din... prezervative | www.mirror.co.uk

Spectaculos, inedit şi... scârbos! Ideea specială a unei artiste din Brazilia a uluit o lume întreagă şi i-a băgat în buzunare zeci de mii de euro.

Timp de aproape un deceniu, Adriana Bertini s-a străduit să găsească o soluţie prin care să înveţe tinerii că sexul protejat le poate salva viaţa. După mii de ore de cercetare, i-a venit o idee genială: rochiile din prezervative.

Zis şi făcut! La o conferinţă internaţională din Melbourne, în care specialişti din toate colţurile lumii au discutat despre răspândirea virusului HIV, Adriana a prezentat publicului creaţiile sale. Colorate, cu modele inedite şi croiuri la care nu te-ai fi gândit niciodată, rochiile au făcut furori.

Ai avea curaj să porţi aşa ceva?

Un adevărat PALAT pe roţi: Cea mai scumpă rulotă din lume, "poleită" cu aur, se vinde! Costă DOUĂ MILIOANE de ... Îngheţata care nu se topeşte: După 12 ore în căldură este aproape intactă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x