Antena Căutare

A murit de câteva zile, dar iubita lui a rămas însărcinată! Cum a fost posibil acest miracol

Cameron Robinett avea 25 de ani şi a pierit într-un accident de motocicletă. Îşi dorea să devină tată, dar iubita lui n-a apucat să rămână însărcinată cât el a trăit. S-a întâmplat, totuşi, după ce bărbatul a decedat

Cameron Robinett avea 25 de ani şi a pierit într-un accident de motocicletă. Îşi dorea să devină tată, dar iubita lui n-a apucat să rămână însărcinată cât el a trăit. S-a întâmplat, totuşi, după ce bărbatul a decedat.

Pare greu de crezut, dar Stephanie Lucas a ţinut cont de dorinţa imensă de a deveni tată a logodnicului ei şi i-a împlinit-o după ce acesta a trecut în nefiinţă. A cerut pe internet o sumă de bani, iar imediat după ce mai mulţi oameni au ajutat-o s-a prezentat la spital pentru ca medicii să-i extragă decedatului lichidul seminal.

Au reuşit, iar acum tânăra a rămas însărcinată! "E o bucurie imensă. Ştiu cât îşi dorea şi mă bucur că îi port în pântec copilul. Aşa voi simţi mereu că o parte din iubitul meu a rămas pe Pământ", a declarat tânăra de 22 de ani.

Ai curaj să afli? Ce spune despre tine ULTIMA CIFRĂ din Codul Numeric Personal... Gustul e desăvârșit! CAFEAUA își dublează aroma atunci când adaugi INGREDIENTUL potrivit la preparare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x