Antena Căutare

Ahiepiscopia Bucurestiului si-a deschis spalatorie ecologica - „Bob de Roua“

Arhiepiscopia Bucurestiului si-a deschis spalatorie ecologica. Initial, inaltele fete bisericesti s-au gandit sa deschida o curatatorie pentru vesmintele preotesti pentru ca acestea nu pot fi spalate la un loc cu cele obisnuite. Dar cum e o cheltuiala prea mare s-au gindit sa faca si profit, asa ca la Bob de Roua, si oamenii de rand isi pot duce rufele la spalat.

Curatatoria chimica si ecologica, denumita "Bob de Roua", va fi deschisa la poalele dealului Patriarhiei. Destinatia principala este aceea de a spala vesminele bisericesti. Mai ales ca acestea nu pot fi puse la un loc cu rufele obisnuite.

Tehnologia folosita este "curatare uscata". Aceasta nu foloseste apa, ci numai anumite tipuri de solventi speciali. In plus este cel mai sigur mod de a curata hainele fara a le deteriora.

Curatatoria va avea patru utilaje ecologice dintre care unul doar pentru straiele preotesti. Celelalte vor fi insa folosite pentru a curata hainele clientilor de rand.

Numai ca nu sunt afisate nicaieri preturile la care enoriasii isi pot splala rufele. Spalatoria, deja dotata si functionala, va fi sfintita joi.

Curatatoria chimica-ecologica este detinuta de Arhiepiscopia Bucurestiului prin firma "Tarina Pastorului".

Timisoara: Detinutii dintr-un penitenciar isi fac televiziune... Eu Basel inima sindicatelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x