Antena Căutare

Aici temperaturile au ajuns la minus 50 de grade Celsius!

Dacă pentru noi o temperatură de - 10 grade ne ține izolați în casă, în alte zone de pe Terra termometrul arată și - 50 de grade. Iar oamenii nu par a fi deranjați!

Dacă pe noi o temperatură de - 10 grade ne ține izolați în casă, în alte zone de pe Terra termometrul arată și - 50 de grade. Iar oamenii nu par a fi deranjați!

Orașul Yakutsk se află în estul extrem al Rusiei, la aproximativ 400 de km de Cercul Polar. Aici, temperatura medie pe timp de iarnă scade sub - 40 de grade Celsius. În ciuda faptului că este cel mai rece loc de pe Pământ, orașul are peste 260.000 de locuitori.

Dacă în România școlile se închid la cea mai mică zăpadă, în Yakutsk acest lucru se întâmplă doar dacă temperatura scade sub - 52 de grade Celsius.

Recordul înregistrat în Yakutsk a fost de - 64,4 grade Celsius, într-o dimineață de februarie. Cu toate acesta, vara se pot înregistra și peste 30 de grade.

FOTO: askyakutia.com


O prietenie așa cum nu mai există în ziua de azi! Budweiser a lansat o reclamă ce te lasă fără cuvinte... Pasiunea pentru fotbal nu are limite: O fetiță, botezată după numele galeriei de suporteri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x