Antena Căutare

„Al doilea fiu al lui Dumnezeu s-a născut în România!” Dezvăluirea ce a CUTREMURAT biserica din temelii!

Deși religia creștin ortodoxă este majoritară în România, se pare că sunt puțini cei care știu că la noi în țară sunt și secte religioase.

Deși religia creștin ortodoxă este majoritară în România, se pare că sunt puțini cei care știu că la noi în țară sunt și secte religioase.

Printre ele se află și cea care îl venerează pe Maitreya, considerat a fi un alt fiu al lui Dumnezeu. Și ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că povestea acestuia are mare legătură cu țara noastră.

În peștera din Rocșani, Hunedoara, a luat naștere cultul „Fiii Luminii”, ce s-a mai păstrat chiar și după moartea liderului spiritual, Maitreya.

Adepții acestui cult religios îl considerau a fi fratele lui Iisus, fiind capabil să vindece boli precum cancerul. Adepții consideră că Dumnezeu a avut de de fapt șapte copii: Krishna, Rama, Buddha, Mahomed, Zamolxes și Iisus.

A crezut că face dragoste cu SOȚIA, dar când s-a trezit a avut parte de un ȘOC! „Nu e posibil așa CEVA!”... PANICA s-a instalat și în România! Un bărbat a înregistrat un fenomen BIZAR! „Parcă ar fi sunetele Apocalipsei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x