Antena Căutare

Alți copilași de vârsta ei plâng la „Moartea căprioarei”, însă această fetiță se bucură și e lăudată când împușcă una! Are vânatul în sânge!

O fetiță din Texas de numai șapte anișori a fost antrenată de doi ani să folosească o pușcă. Cel care îi dă lecții și o învață să tragă drept la țintă este chiar tatăl ei!

O fetiță din Texas de numai șapte anișori a fost antrenată de doi ani să folosească o pușcă. Cel care îi dă lecții și o învață să tragă drept la țintă este chiar tatăl ei!

La numai șapte anișori, micuța a împușcat o căprioară în sălbăticie, iar tatăl ei a ținut să imortalizeze momentul și să-l posteze pe Facebook.

Bărbatul din Texas, Cody Klapper, şi-a antrenat fiica încă de acum doi ani să tragă cu armele de vânătoare. Acum, la șapte ani, micuța privește orice potențial vânat ca pe un adevărat trofeu, iar tatăl o încurajează și o laudă de fiecare dată.



Faptul că tatăl îşi încurajează fetiţă la o vârstă la care copiii din alte părţi ale lumii plâng la “Moartea Căprioarei” să omoare un animal şi să privească asta că pe o reuşită şi să dorească să se fotografieze cu “trofeul” ei, contravine oricărui standard de educaţie.

Internauții au fost șocați de detașarea de care dă dovadă fetița.

Sursă: Daily Mail

Avea 105 ani! A murit CLAIRE HOLLINGHWORTH, primul om care a anunțat declanșarea celui de-al DOILEA RĂZBOI MONDIAL!!!... Sexy Fachira s-a jucat cu focul în sutien, la -10 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x