Antena Căutare

Andreea Bălan iubește un actor grăbit să o facă mămică. I-a devenit muză, iar el i-a dedicat un volum de versuri

După opt ani de iubire zbuciumată cu Keo, Andreea Bălan şi-a găsit fericirea în braţele unui actor care o iubeşte nebuneşte

După opt ani de iubire zbuciumată cu Keo, Andreea Bălan şi-a găsit fericirea în braţele unui actor care o iubeşte nebuneşte şi care vrea să o facă soţie şi mamă. George Burcea i-a declarat iubirea în vacanţa recentă din Asia, dar şi într-un volum de poezii.

Pentru Andreea Bălan, culoarea este una nouă. La fel ar putea fi şi rochia de mireasă. De zece luni, cântăreaţa iubeşte cu patimă şi se simte pregătită să se aşeze la casa ei. Cel care i-a furat inima este actorul George Burcea. Rămaşi singuri, după plecarea mamei, cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut de cap în Thailanda şi Cambodgia. George a ales să-i răspundă în noul său volum de poezii.

Acum, după vacanţă, timpul celor doi îndrăgostiţi s-a îngustat simţitor. În timp ce el e ocupat cu filmele, Andreea filmează pentru noul sezon "Te cunosc de undeva".

Ce se întâmplă dacă vii pe lume într-un avion! Pe pașaportul unei tinere scrie: ”Născută în avion”. Ce naționalitate are... Nimeni nu-ar fi așteptat la așa ceva! Adela oare știe? Radu Vâlcan și noua lui dragoste exotică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x