Antena Căutare

Apariție bizară la locul unui accident, chiar deasupra victimelor! Martorii au rămas fără cuvinte și au început să creadă în minuni! (VIDEO)

Recent, pe internet a apărut o fotografie surprinsă la locul unui accident auto. Un mic detaliu a stârnit o adevărată controversă.

Apariție bizară la locul unui accident, chiar deasupra victimelor! Martorii au rămas fără cuvinte și au început să creadă în minuni! (VIDEO) Galerie
Imaginea a făcut senzație pe internet

Recent, pe internet a apărut o fotografie surprinsă la locul unui accident auto. Un mic detaliu a stârnit o adevărată controversă.

Incidentul s-a produs în Statele Unite, pe o autostradă de lângă Stanton. După impact, la locul cu pricina au ajuns ambulanțele.

În timp ce paramedicii acordau îngrijiri medicale și se pregăteau să transporte victimele la spital, unul dintre martori a surprins ceva de-a dreptul bizar.

Deasupra uneia dintre victime s-a putut observa o siluetă fantomatică ce plutea. Cei din jur par să nu observe apariția.

Martorul a fotografiat totul și a postat dovada pe internet. Unii spun că ar fi vorba chiar de apariția unui înger. Alții sunt de părere că este doar vorba despre o iluzie optică.

Indiferent care ar fi adevăratul motiv, cert este că fotografia a devenit imediat virală în toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

N-ai văzut așa ceva în viața ta! O tânără A DEVENIT VEDETĂ pentru LIMBA EI NEOBIȘNUITĂ. Toată lumea se holbează la ea CÂ... Ce ascunde un adăpost antiaerian din Florida, abandonat acum 50 de ani. Oamenii ar putea supraviețui doar două zile aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x