Antena Căutare

Apocalipsa anunțată în direct: „De aici va apărea Antihristul!!!”. Femeia care a prezis cine va fi următorul Papă anunță vremuri ÎNFIORĂTOARE!

Este una dintre cele mai ascultate voci de pe continentul nord american. Multe dintre previziunile pe care le-a expus pentru mass-media din Mexic au făcut înconjurul lumii, cea mai cunoscută fiind legată de naționalitatea actualului papă: „În trecut am spus că noul papă va fi din Argentina, am anticipat marile catastrofe naturale petrecute din 2017, iar acum vă spun că sfârșitul e aproape. Antihristul e gata să pună stăpânire pe lume. El vine din America de Sud, din Venezuela”, a anunțat clarvăzătoarea Mhoni în direct la televiziune.

Vestea bună, conform prezicătoarei, este că, în cele din urmă, binele va învinge, iar credința în Dumnezeu a oamenilor va triumfa în lupta cu păcatul.

SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIL. Trimite celor dragi cele mai frumoase mesaje şi felicitări... Această femeie spune că și-a pierdut toate prietenele pentru că arată prea bine. Are sau nu dreptate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x