Antena Căutare

Apropiații lui Alex Hogea, tânărul mort în iadul de la Colectiv, încă își plâng îngerul: "Aici e tot un fel de iarnă, Alex. Un fel de iarnă fără sfârșit. Nu înțeleg, nu uit, nu iert"

Deşi timpul a trecut, durerea este încă vie în sufletul celor care şi-au pierdut persoanele dragi  în incendiul din clubul Colectiv. Familia și prietenii lui Alex Hogea își plâng și acum durerea. O durere fără sfârșit.

Deşi timpul a trecut, durerea este încă vie în sufletul celor care şi-au pierdut persoanele dragi în incendiul din clubul Colectiv. Familia și prietenii lui Alex Hogea își plâng și acum durerea. O durere fără sfârșit.

"Aici e tot un fel de iarnă, Alex. Un fel de iarnă fără sfârșit. Număr în continuare - o lună, două luni, un an... Doi ani.

Nu înțeleg nimic, nici acum. Nu cred ca o sa înțeleg vreodată. Nu înțeleg, nu uit, nu iert. Tu să râzi și acolo, cum râzi prin toate filmele astea.
"Your lion's heart will protect you under stormy skies
And I will always be listening for your laughter and your tears..."

Narcis, Mihaela, Anca, vă iubesc până la Alex, la cer. Și înapoi", a scris Monica Althamer pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ipoteză șocantă! Omul se trage din buretele de mare: "Acest ultim studiu pune sub semnul întrebării tot ce știam, p... Dan Negru, moment straniu. A sunat pe numărul Stelei Popescu, în această dimineață. Ce s-a întâmplat după ce a apelat: “...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x