Antena Căutare

Are cea mai ciudată meserie din lume! În fiecare zi, trebuie să mănânce o scârboşenie şi câştigă o avere pentru asta

Crezi că tu ai o meserie îngrozitoare? Stai să o vezi pe asta! Un englez este plătit cu bani grei pentru a degusta hrana pentru câini.

Crezi că tu ai o meserie îngrozitoare? Stai să o vezi pe asta! Un englez este plătit cu bani grei pentru a degusta hrana pentru câini.

De aproape zece ani, zi de zi, Philip Wells testează fel de fel de alimente pentru căţei în cadrul companiei Lily's Kitchen. Da, gustă din fiecare bucăţică! "Mâncarea lor e diferită de cea a oamenilor, dar culoarea, gustul şi textura sunt elemente foarte importante. Ele fac diferenţa atunci când e vorba de calitatea unui produs", povesteşte bărbatul.

Cum e şi firesc, toată lumea se întreabă dacă nu e periculos pentru organismul său să consume aşa ceva. "Reţetele noastre sunt preparate doar din carne proaspătă şi ierburi bio, aşa că nici măcar nu miroase ca o mâncare normală pentru câini", a mai declarat Philip.

Spune că nu îi este ruşine cu meseria pe care o are, mai ales că e foarte bănoasă. "Într-un an ajung să câştig chiar şi 30 000 lire", încheie bărbatul.

Ea este MĂMICA SUPREMĂ! Și-a scos singură gemenii din pântec: Medicii au fost uluiți... Te bagi? A apărut prima carte din lume care se autodistruge după 24 de ore de la deschidere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x