Antena Căutare

Atentat la Nisa: Declarația șocantă a unei turiste, de la fața locului: "Partea proastă în legătură cu acest atentat este că ne-a distrus vacanța de shopping"

Declarația unei martore, după tragedia din Nissa, a oripilat întregul mediu online. Lucy Nesbitt-Comaskey a făcut o remarcă lipsită de orice fel de compasiune, în timp ce acorda un interviu pentru Sky News.

Declarația unei martore, după tragedia din Nissa, a oripilat întregul mediu online. Lucy Nesbitt-Comaskey a făcut o remarcă lipsită de orice fel de compasiune, în timp ce acorda un interviu pentru Sky News.

Intervievată în legătură cu atentatul de joi noaptea, femeia a dat un răspuns cel puţin năucitor:

"Lucrul trist în legătură cu acest eveniment, știu că este îngrozitor şi un pic egosit din partea mea, este că ne-a distrus vacanţa de shopping", a declarat aceasta.

"Am cumpărat toate aceste lucruri minunate şi acum nu nu mai înseamnă nimic", a mai spus ea.

Oamenii au reacţionat imediat, pe Twitter: "Cat de imbecil poţi fi încât să declari, în cadrul ştirilor, că atacul din Nisa ţi-a stricat vacanţa de shopping", a fost unul dintre mesajele postate.

Declaraţiile au fost făcute la doar cateva ore în urma atacului care a luat viaţa a peste 84 de persoane, printre care şi copii.

Peste 150 de oameni au fost răniţi joi noapte, la Nisa, unde un camion a intrat cu viteză în mulţimea strânsă pentru a vedea focurile de artificii pe celebra Promenade des Anglais.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi sunt şanse mari să predomine gesturile frumoase. Racii vor avea parte de surprize! Horoscopul de vineri, 15 iulie... Barbie de România a picat BACUL, dar și-a reluat vechile NĂRAVURI. Le-a arătat tuturor noul tatuaj de pe......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x