Antena Căutare

Au îngropat-o fără dinți, cu o perucă cusută pe cap. Asistenta a găsit-o în cadă, dar nu s-a putut apropia de ea, să o scoată: „Avea pielea arsă, plină de răni”

A fost adorată de milioane de femei și bărbați din toată lumea. A murit singură, fără dinți, cu părul căzut și „nasul dezintegrat”.

Au îngropat-o fără dinți, cu o perucă cusută pe cap. Asistenta a găsit-o în cadă, dar nu s-a putut apropia de ea, să o scoată: „Avea pielea arsă, plină de răni” Galerie
Au îngropat-o fără dinți, cu o perucă cusută pe cap. Cum a murit Whitney houston | Profimedia

Cine nu o iubea pe Whitney Houston? Era superbă, mereu elegantă și avea o voce de înger. Una dintre cele mai mari dive ale muzicii a avut o moarte cumplită. Distrusă de droguri, familia și apropiații au încercat să ascundă adevărul despre starea ei de sănătate.

Rezultatele autopsiei au fost făcute publice recent. Din notițele medicilor legiști, persoana de pe masa rece din morgă nu mai semăna cu marea, unica, Whitney Houston.

Corpul artistei era plin de răni. Drogurile îi mâncaseră dinții, avea 11 lipsă. Părul ei lung, negru, creț nu mai exista. Cusută cu grijă, o perucă îi acoperea capul.

Examinarea internă a scos la iveală probleme grave. Deși avea doar 48 de ani, una dintre cele mai mari artere din corpul ei era sufocată de depuneri de colesterol, funcționând la capacitate de 40%.

„Nasul ei era descompus, necrozat” – consecință a consumului îndelungat de cocaină. Un coctail de nouă droguri i-a fost descoperit în sânge.

Găsită cu fața în jos, în cadă

Whitney Houston ajunsese în Beverly Hills pentru a participa la Premiile Grammy, în februarie 2011. Cu o seară înainte de a fi găsită fără suflare, artista a fost văzută comportându-se bizar, îmbrăcată neglijent.

În ultimele ei ore din viață, i-a spus asistentei sale că o durea gâtul. Ca să se calmeze, s-a gândit să își facă o baie, înainte de a merge la petrecerea organizată de Clive Davis înaintea ceremoniei.

Asistenta fost cea care i-a descoperit trupul, plutind cu fața în jos în cadă. A încercat să se ducă la ea, să o scoată, dar n-a putut s-o atingă din cauza apei opărite ce încă mai curgea de la robinet. Whitney era deja moartă de câteva ore.

Informațiile apărute recent în spațiul public sunt greu de acceptat de fanii artistei. Femeia perfectă, cu voce de înger, „murise” cu mult înainte de februarie 2011.

O bufniţă salvată în Anglia, prea grasă să zboare... Cea mai bătrână mireasă din lume s-a căsătorit la 102 ANI cu un bărbat cu 18 ani mai tânăr! Cum l-a cucerit pe mire. „M-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x