Antena Căutare

Au stofă de VIP încă din fașă! Ele sunt zodiile care au șanse să devină vedete! Le vedem pe scenă!

Te-ai gândit vreodată care sunt șansele tale reale pentru a deveni un star? Să strălucești pe scenă, să fii recunoscut pe stradă, să te doară mână de la atâtea autografe și să câștigi bani din talentul tău? 

Te-ai gândit vreodată care sunt șansele tale reale pentru a deveni un star? Să strălucești pe scenă, să fii recunoscut pe stradă, să te doară mână de la atâtea autografe și să câștigi bani din talentul tău?

Astrologii cred că totul este scris deja în destinul tău și zodia ta îți poate arăta dacă vei fi vreodată o vedetă adorată de public. Pe lângă previziunile zodiacului, află ce spun și statisticile moderne.

Majoritatea sociologilor se feresc de astrologie, dar dr. Mark Hamilton, de la Universitatea din Connecticut (SUA), a vrut să vadă dacă zodia sub care ne naștem ne poate ajuta cu adevărat în viață. El a analizat astrogramele a 300 de vedete și oameni celebri din domenii variate, artă, știință, literatură sau sport, și a descoperit că cei mai mulți dintre ei erau născuți în perioada dintre lunile decembrie și martie. Conform studiului său, zodiile care au cele mai mari șanse să ajungă celebre, bogate, iubite de public și cunoscute la nivel internațional ar fi Capricornul, Vărsătorul și Peștii.

Pagina de web thefamouspeople.com a publicat și ea un studiu interesant al celebrităților conform zodiilor în care s-au născut, dar a împărțit topul în funcție și de sex. Iată topul bărbaților și al femeilor ajunse celebre în funcție de zodia lor.

Topul zodiilor cu femei celebre

Berbec

Fecioară

Rac

Gemeni

Vărsător

Topul zodiilor cu bărbați celebri

Fecioara

Vărsător

Rac

Berbec

Taur

Ce spune zodia ta

Dacă Vărsătorul, Fecioara sau Berbecul domină în topurile realizate pornind de la datele de naștere ale celebrităților din ziua de azi, analizele astrologilor din vechime sunt un pic diferite, dar confirmă rezultatele moderne. Iată topul celor 5 zodii care pot ajunge faimoase, conform influenței astrelor.

1. Leu

Este zodia Soarelui și beneficiază de influența marelui astru care le poartă noroc și le duce faima în lume. Nativii zodiei sunt ambițioși, dedicați, sociabili și responsabili. Ajung ușor în funcții de conducere, iar cei care lucrează în lumea băncilor sau a divertismentului ajung ușor și pe copertele revistelor de succes.

2. Gemeni

Cu o fire curioasă, deschisă, creativă și versatilă, Gemenii își aleg profesii sau cariere care îi pun în luminile rampei. Fie că sunt actori, pictori, sportivi sau designeri, lumea începe să vorbească despre ei din tinerețe și vor rămâne multă vreme preferații tabloidelor.

3. Berbec

După cum o spun și statisticile, Berbecii se află în top când vine vorba de faimă. Ei excelează în sport, dar și în inginerie, cercetare sau în lumea mondenă.

4. Rac

Cu talentele lor artistice, în special muzicale, nativii Raci pot cuceri marile scene ale lumii, fie că sunt cântăreți de canto sau de muzică latino. Ar mai putea ajunge faimoși dacă reușesc pe scena teatrului, deoarece au marele talent de a mima sentimente și emoții cum nicio altă zodie nu reușește.

5. Scorpion

În mod surprinzător, vedetele Scorpion sunt mult mai puține decât ne-am aștepta. Dar astrologii spun că nativii Scorpion au potențial în primul rând pentru că se prefac atât de bine. Pot fi actori, dar pot deveni faimoși și pentru activitățile inedite și caritabile pe care le inițiază.

Francezii au câștigat, dar galeria tricolorilor a dat clasă celei din Hexagon! 15.000 de români alături de Națională la ... Ludivine, soția golgeterului Payet, ești DIVINĂ! Ce femeie frumoasă! Oare pentru ea a înscris francezul aseară? GALERIE ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x