Antena Căutare

Bărbatul s-a trezit la ușă cu amanta și cu un copil! Reacția soției a fost una de milioane! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Aceasta este incredibila poveste a unui soț ce s-a trezit la ușă cu amanta. Reacția soției a fost una de-a dreptul neașteptată.

Bărbatul s-a trezit la ușă cu amanta și cu un copil! Reacția soției a fost una de milioane! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

Aceasta este incredibila poveste a unui soț ce s-a trezit la ușă cu amanta. Reacția soției a fost una de-a dreptul neașteptată.

Într-o zi, Dorothy și Cecil s-au căsătorit, dar ulterioir, femeiea a aflat că barbatul avusese o aventură înainte, ÎN 1947.

Soția a aflat cu stupoare atunci că partenerul de viață a avut o aventură și din urma acelei idile a rezultat o fetiță pe nume Sandi. Se întâmpla în 1947, la scurt timp după ce Dorothy și Cecil se căsătoriseră. Pe cealaltă femeie o chema Lilian Stewart, iar Dorothy, în loc să-i închidă ușa în nas, a invitat-o în casă, pentru a-i afla povestea.

Povestea a devenit virală pe internet

Astfel, Lilian i-a povestit soției cum l-a întâlnit pe soțul acesteia, pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, înainte ca ea să-l cunoască.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

A fost o dragoste scurtă, dar pasională. Când bărbatul s-a întors acasă, s-a căsătorit cu Dorothy, fără ca femeia să-i știe trecutul. Câteva luni mai târziu însă, Lilian a apărut la ușa lor în brațe cu micuța Sandi, rodul iubirii dintre ea și Cecil. Atunci femeia le-a explicat că a rămas fără un acoperiș deasupra capului, că își caută serviciu și că nu are cine să aibă grijă de micuța ei. A rugat astfel familia tatălui copilului ei să o țină o vreme, până când se pune pe picioare.

Povestea este o bună lecție de viață

Soția lui Cecil însă, în loc să o dea afară din casă, așa cum probabil ar fi procedat majoritatea femeilor, a acceptat pe loc să o țină pe micuța Sandi până când situația mamei ei se îmbunătățește. După o vreme, Lilian a venit să-și ia copilul acasă. O despărțire dureroasă pentru Dorothy și Cecil, fiindcă până atunci nu reușiseră să aibă copii și o crescuseră pe Sandi ca și cum ar fi fost fata lor, informează unica.ro.

La 70 de ani distanță însă, Sandi a decis să contacteze familia tatălui ei. Astfel, a aflat că mai avea trei surori cu care a ținut legătura și la un moment dat chiar s-au întâlnit.

„Nu m-am lăsat niciodată învins”! Nu vede deloc, dar este campion la cățărat! Alin Cojocaru dă cea mai tare lecție de vi... S-a aflat cine e omul cu masca de fier! După 350 de ani, misterul a fost elucidat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x