Antena Căutare

Biserica se cutremură din temelii! Ce s-a întâmplat la Sfântul Mormânt al lui Iisus Hristos, pentru prima oară în sute de ani!

Biserica se cutremură din temelii după ce o veste cumplită a făcut înconjurul lumii! Ce s-a întâmplat la Sfântul Mormânt, locul în care a fost Iisus Hristos înmormântat! Detaliile întrec orice imaginație!

Biserica se cutremură din temelii după ce o veste cumplită a făcut înconjurul lumii! Ce s-a întâmplat la Sfântul Mormânt, locul în care a fost Iisus Hristos înmormântat! Detaliile întrec orice imaginație!

Vestea a făcut imediat înconjurul lumii și creștinii de pretutindeni au fost scandalizați.

Sfântul Mormânt din Ierusalim, locul în care conform tradiţiei creştine a murit şi a reînviat Iisus Hristos, a fost închis pe perioadă nedeterminată la ordinul principalelor biserici creştine, în semn de protest faţă de impunerea de către Israel a taxelor imobilare de care sunt scutite de secole, relatează duminică EFE.

"Noi, capii Bisericilor care administrează Sfântul Mormânt şi statu-quoul lăcaşurilor sfinte din Iersualim - Patriarhatul greco-ortodox, Sfântul Scaun şi Patriarhatul Armean - urmărim cu mare preocupare campania sistematică împotriva bisericilor şi comunităţilor creştine pe Pământul Sfânt", au subliniat liderii religioşi.

Biserica Sfântului Mormânt, supranumită şi Biserica Sfintei Învieri de către creştinii răsăriteni, este o biserică creştină care acum se află în interiorul fortificaţiilor Oraşului Vechi al Ierusalimului. Pământul pe care este construită biserica este cinstit de mulţi creştini ca fiind Golgota, unde Iisus Hristos a fost răstignit, după cum atestă Noul Testament, arată cei de la Agerpres.

De asemenea, include locul unde Iisus a fost înmormântat. Încă din secolul al IV-lea, biserica a fost un important loc de pelerinaj, iar partea care este administrată de ortodocşi este în grija Bisericii Ortodoxe din Ierusalim.

Cum îți cucerești partenerul și îl faci să nu te mai uite! Un truc simplu și va fi al tău pentru totdeauna!... Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca a început DEJA să se întâmple! „Va veni vremea când...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x