Antena Căutare

„Dragilor, bun găsit la întâlnirea cu proful online!” Predă cu drag matematica și-i face și pe cei mai leneși elevi să iubească cifrele!

„Bună dimineaţa, dragilor şi bun găsit la întâlnirea cu proful online!” – aşa îşi începe lecţiile de matematică profesorul Ioan Ursu.

„Dragilor, bun găsit la întâlnirea cu proful online!” Predă cu drag matematica și-i face și pe cei mai leneși elevi să iubească cifrele!
Profesorul de matematică | http://www.bacau.net/

„Bună dimineaţa, dragilor şi bun găsit la întâlnirea cu proful online!” – aşa îşi începe lecţiile de matematică profesorul Ioan Ursu. La ora opt fix, în fiecare dimineaţă, cel care face chiar și pe cei mai leneși elevi să iubească cifrele îşi montează echipamentul video, șterge tabla şi pregăteşte materialele.

Elevii din mediul virtual sunt de de toate vârstele, de la clasa I şi pâna la a XII-a, scrie www.bacau.net.

Îndrăgostit de matematică, profesorul Ursu a continuat să le predea copiilor şi după ieşirea la pensie. Şi-a amenajat acasă, în sufragerie, un ministudio. Fiecare lecţie predată şi fiecare exerciţiu rezolvat sunt filmate şi postate apoi pe internet. „Dacă nu are şansa să aibă un profesor de calitate, care să facă lecţia cu multă dăruire, atunci el poate să facă lecţii de unul singur”, spune profesorul.
Sunt trei ani de când profesorul Ursu a recurs la această metodă de predare, timp în care a postat pe internet sute de lecții. Impactul a fost uriaș. Aproape cinci milioane de elevi i-au accesat site-ul.

Dascăll nu vrea să se oprească aici. ÎIoan Ursu are în plan să lanseze în curând și o televiziune online.

Colaj de colecție : 8 ani de Neatza! Mistretzu' a dat din „casa matinalilor”: Flavia cu pistrui, Răzvan pirat și Dani î... GOOGLE sau DUMNEZEU? Gigantul IT vrea să creeze telefoane Android care "văd" şi "gândesc" la fel ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x