Antena Căutare

Când viața bate filmul! S-au cunoscut când erau copii, iar el i-a promis că se va căsători cu ea. După 20 de ani, i-a dat o veste uimitoare

Povestea lor pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Totul a început atunci când el a decis să scrie pe internet ceea ce a trăit, încă de când era un copil. Întâmplările de-a lungul timpului, dar mai ales deznodământul, au făcut din experiența lor o adevărată lecție de viață și de dragoste.

Povestea lor pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Totul a început atunci când el a decis să scrie pe internet ceea ce a trăit, încă de când era un copil.

Întâmplările de-a lungul timpului, dar mai ales deznodământul, au făcut din experiența lor o adevărată lecție de viață și de dragoste.

"Am trăit în Los Angeles până la vârstă de zece ani şi am mers la grădiniţă acolo.
Mama şi mătuşa mea mi-au tot amintit ani de-a rândul că m-am împrietenit foarte tare cu o fetiţă pe nume Diana şi chiar i-am promis că mă voi căsători cu ea. Mulţi ani mai târziu, m-am mutat în New York şi am început să ies cu o femeie. În curând, prietenia noastră s-a transformat în relaţie. Se numea tot Diana, însă nu mi s-a părut că numele sau ar putea face diferenţa.
După ce ne-am cunoscut mult mai bine, i-am spus povestea prietenei mele de la grădiniţă. Se pare că Diana mea era chiar acea Diana. Urmează să ne căsătorim. A trebuit să îmi ţin promisiunea!"
, spune bărbatul.

Povestea celebrului cor al Armatei Roşii nu s-a oprit odată cu tragedia aviatică! Renaște la București... Miracol apărut pe cer! Zeci de martori l-au văzut pe Iisus printre nori! Totul a fost filmat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x