Antena Căutare

Care este cea mai ascunsă dorință a zodiilor. Scorpionii își dau frâu liber imaginației, în pat

Ai o relatie sau pur si simplu cineva ti-a atras atentia? Ei bine, ar trebui sa stii ce ganduri are, inainte de a te implica prea mult. Află care este dorința lui și vezi dacă vă potriviți.

Ai o relatie sau pur si simplu cineva ti-a atras atentia? Ei bine, ar trebui sa stii ce ganduri are, inainte de a te implica prea mult. Află care este dorința lui și vezi dacă vă potriviți.

BERBEC

Sunt tipul de oameni care nu sunt niciodată mulțumiți cu ceea ce au și tind mereu să vrea mai mult. Își îndeplinesc până și cele mai ascunse visuri.

TAUR

Taurii tind să viseze mult la lucruri mărețe și includ în acest proces persoanele dragi lor. Își doresc o familie fericită și bani mulți.

GEMENI

Se știe despre gemeni că sunt persoane care țin foarte mult la teritoriul lor. Își doresc să posede, fie lucruri, fie persoane.

RAC

Racii iubesc din tot sufletul și cea mai mare dorință a acestor nativi este să găsească un partener romantic și iubitor.

LEU

Leii adoră să fie în centrul atenției și au calități de lider. Însă nu multă lume știe că acești nativi au această dorință arzătoare.

FECIOARĂ

Nu au mare noroc în dragoste. Nici ele nu știu ce este în neregulă cu ele, de aceea, acești nativi își doresc foarte mult să-și găsească jumătatea.

BALANȚĂ

Nu se rezumă la lucruri mărunte, ci vor totul sau nimic. Vor dragoste, bani, carieră, într-un cuvânt – totul!

SCORPION

Scorpionii tind spre perfecțiune, fie că este vorba de carieră, fie că este vorba despre iubire. Acești nativi vor să găsească persoana potrivită alături de care să fie ei înșiși în dormitor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt persoane sociabile și vor mereu să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor, de aceea, vor sări mereu în ajutorul celorlalți. De asemenea, gândurile necurate acestora își vor face simțit

CAPRICORN

Capricornii simt că sunt oaia neagră a familiei. Muncesc mult și vor să fie apreciați în sfârșit de familie.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt persoane creative și au o imaginație fără limite și de aceea, vor să și-o pună în practică. Așdar, ai grijă când ajungeți în pat.

PEȘTI

Peștii sunt persoane inteligente, creative, iar creierul lor nu se poate opri niciodată din a-și pune întrebări despre orice.

Meghan Markle a încălcat, DIN NOU, protocolul regal. Ce gest a făcut viitoarea soţie a Prinţului Harry... Misterul ''Mumiei care ţipă'' a fost descoperit. Cercetătorii nu se așteptau la așa ceva, după 132 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x