Antena Căutare

Casa unui filipinez s-ar vedea și din spațiu la cât de luminată este! Cum arată locuința pe care vin toți acum să o admire

Un bogătaș a reușit să șocheze întreaga planetă cu decorațiunile sale de Crăciun! Locul acesta s-ar vedea și din spațiu la cât de luminat este!

Un bogătaș a reușit să șocheze întreaga planetă cu decorațiunile sale de Crăciun! Locul acesta s-ar vedea și din spațiu la cât de luminat este!

Imagini uimitoare vin din Filipine. Un filantrop din Manila şi-a transformat proprietatea într-un adevărat parc de Crăciun. Şi-a împodobit faţada casei cu mii de beculeţe colorate, iar grădina este desprinsă parcă din desenele animate!

Însă nu a ţinut atmosfera doar pentru el şi a invitat pe toată lumea să-i vadă "capodopera".

Este oficial! Mirela Vaida părăsește emisiunea „Acces Direct”! Când se întoarce Simona Gherghe!

Omul de afaceri a spus că iubeşte atât de mult Crăciunul încât a vrut să împărăşească spiritul acestei sărbători şi cu alţii, pentru a le aduce bucurie.

Moş Crăciun se reinventează! A făcut scufundări printre peşti înainte de a pleca în marea călătorie, spre cei mai cuminț... Uită-te cu atenţie la palmele tale! Liniile inimii se aliniază? Iată ce înseamnă asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x