Antena Căutare

Cazul miraculos al unei fetițe de 12 ani salvate de lei din mâinile răpitorilor. Felinele au auzit-o plângând şi s-au pus zid în fața ei

O fetiță a fost protagonista unei întâmplări incredibile. Întâmplarea a avut loc în Etiopia, copila de 12 ani fiind salvată de trei lei după ce un grup de bărbați o răpiseră pentru a o forța să se căsătorească. Felinele s-au pus zid în fața ei și au protejat-o până la apariția poliției.

O fetiță a fost protagonista unei întâmplări incredibile. Întâmplarea a avut loc în Etiopia, copila de 12 ani fiind salvată de trei lei după ce un grup de bărbați o răpiseră pentru a o forța să se căsătorească. Felinele s-au pus zid în fața ei și au protejat-o până la apariția poliției.

Biata copilă a fost ținută captivă timp de o săptămână de către răpitori, într-o regiune izolată. Minora a fost bătută în repetate rânduri. Într-o zi, când se afla afară și urma să fie din nou agresată fizic, apăruți de niciunde, leii s-au postat în fața ei.

Au stat de pază timp de o jumătate de zi, până când poliția a găsit-o. Apoi, leii au plecat și au lăsat-o ca un cadou”, a povestit sergentul Wondimu Wendaju din provincia Kefa.

„Dacă leii nu ar fi apărut, ar fi putut fi mult mai rău. De multe ori, aceste fetițe sunt violate și bătute sever pentru a accepta căsătoria”¸ a adăugat sergentul. Un expert în comportamentul animalelor sălbatice, a explicat că motivul pentru care leii s-au apropiat de fată și nu i-au făcut rău este faptul că ea plângea.

Fiind alertaţi de părinţii fetei, poliţiştii au găsit-o în cele din urmă pe copilă, iar leii au putut fi alungaţi doar cu zgomot de împuşcături date în aer.

Fata a fost găsită în stare de șoc și necesită tratament pentru tăieturile pe care le are pe corp.

Sursă: The Guardian

Specialiştii trag un semnal de alarmă. Acesta este semnul care anunţă sfârşitul lumii. Nu s-a mai întâmplat asta de mili... Cel mai tare TEST! Află cum te văd cei din jur cu ajutorul "FIGURILOR ASCUNSE"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x