Antena Căutare

Nu sunt litere în alfabet câte calități au ei. Ce îi recomandă pe finaliștii X Factor

Ristei, Mațaev, Bratiș și Lefter. Cei patru finaliști de la X Factor. Unul și unul, aleși pe sprânceană


Ristei, Mațaev, Bratiș și Lefter. Cei patru finaliști de la X Factor. Unul și unul, aleși pe sprânceană.

Dar să începem cu începutul. Florin Ristei este "omul cu voce de aur", după cum i-a spus Delia. Dar și cu mâini la fel deoarece cântă la vioară, cum rar ți-e dat să vezi în viață. Lumea îl place și îl votează. Mai ales că are un zâmbet ce îi scoate din stări până și pe cei mai posomorâți.

Al doilea pe listă. Alex Mațaev. E moldovean de peste Prut, dar are priză la domnișoare și le are și cu chitara. Iar după fiecare Gală le-a făcut cadou fanilor câte o melodie. Nu mai vorbim de lookul rebel, căci doar el este carismaticul Deliei.

Bogdan Bratiș este sensibil, are o problemă cu vederea, dar cântă la pian și a devenit vedetă în liceul său. Spunea, în semifinală, că nu a mai avut o prietenă de peste doi ani, iar acum duduile sar pe el. Și mai adăugăm un element: este singurul concurent care vine cu mama sa în concurs.

Și cu voia voastră, ultima, dar nu cea din urmă, Mădălina Lefter, singura prezență feminină din finală. Nu e o fată obișnuită. A cântat în duet alături de Olivia Newton-John, partenera lui John Travolta din pelicula "Grease", si Anastacia. Și, de puțin timp, are un susținător, al ei mai mic frățior.

Cam asta este, ați prins ideea, nu? Cu cei trei crai și crăița ne vom vedea duminică, în finală.

Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată! A primit 30 de NU la X Factor... Un tânăr din Deva a construit din piese de LEGO o maşină complet funcţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x