Antena Căutare

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului care este radiografia unui bărbat perfect. Ba chiar unii au mers până în pânzele albe și s-au întrebat ce vor cu adevărat femeile atunci când își caută jumătatea, crezând că la ele e răspunsul la întrebarea Ce înseamnă bărbat irezistibil?

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil? Galerie
Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

Alții au apelat la trucuri materiale, cum ar fi abordarea unei anumite ținute pentru a impresiona, câțiva dintre aceștia au ajuns chiar și la sacrificii financiare colosale, investind și banii pe care nu-i aveau în case ori mașini cu care sperau să dea pe spate pe toată lumea.

Noi suntem aici să-ți spunem că, în realitate, situația este una cu mult mai simplă decât toate demersurile disperate enunțate mai sus și că pașii pe care va trebui să îi parcurgi pentru a fi sigur că nicio femeie nu-ți rezistă sunt mai la îndemână decât ți-ai fi putut imagina. Iată ce apreciază toată lumea la un bărbat.

Stabilitatea emoțională

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/zori-rasarit-om-cuplu-3756620/

Nicio femeie nu caută un bărbat care se raportează, de exemplu, la părerea mamei atunci când are de luat o decizie. Sexul puternic ar trebui să fie reprezentat de o atitudine hotărâtă, bazată pe principii logice și foarte rapidă, într-o oarecare antiteză, după principiul Yin și Yang, cu un comportament feminin, axat pe instinct și decizii trecute prin filtrul emoțional.

Emoție mai e și controlul sau lipsa acestuia în situații critice. Agresivitatea verbală sau fizică nu au nicio scuză, așa că nu le folosi decât dacă ești pregătit pentru un refuz sau o despărțire.

Atitudinea

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/arbori-barba-chipe-copaci-842811/

Probabil ai fost de multe ori pus în fața unei persoane al cărei aspect nu corespundea în niciun fel cu standardele nescrise ale societății în care trăim, dar care era perfect integrată în colectiv datorită simțului umorului, a atitudinii nonșalante și a încrederii pe care o emana prin toți porii. Da, atitudinea este cu adevărat sexy la un bărbat care pare stăpân pe situație și care se adaptează din mers la toate schimbările la care este expus.

Inteligența

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

sursa foto: https://pixabay.com/ro/illustrations/crezut-idee-inovare-imaginatia-3216768/

Folosind același principiu descris în paragraful anterior, inteligența are rol de magnet atunci când vine vorba de interacțiune. O persoană care formulează fraze bine construite, care nu face dezacorduri în vorbire și scris, care își împletește perfect bagajul de cunoștințe generale cu puțină imaginație este, fără îndoială, mult mai plăcută decât una care pune toate celelalte calități pe care le-ar putea avea înaintea acestora. Nu uita, aspectul fizic contează doar până în momentul în care va trebui să comunici cu ceilalți, când tot farmecul se va spulbera, dacă nu stăpânești ideile pe care le expui.

Mirosul

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

Ce face, de fapt, un bărbat să fie irezistibil?

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/alb-spray-stins-container-3785784/

Hormonal, lucrurile funcționează foarte simplu. În esență, viețile noastre și calitatea acestora se raportează la chimie. Chimia dintre doi oameni, chimia din interiorul corpului nostru, care poate da naștere energiei pozitive sau, din contră, depresiei, chimie pentru un anumit miros care trezește în noi pasiune sau, dimpotrivă, repulsie.

Dacă vrei să fii irezistibil, alege-ți cu grijă parfumul, pe care să nu îl folosești, desigur, separat de săpun. Oferta de parfumuri de bărbați de la Avon s-ar putea să te surprindă, așa că aruncă-ți un ochi și cumpără o apă de toaletă care să te reprezinte.

Acum, că ai aflat toate aceste mici secrete pe care orice femeie le caută la un bărbat, parcă nu mai pare imposibil să fii văzut ca un bărbat irezistibil, nu-i așa? Tu ce trucuri folosești pentru a impresiona?

Mii de oameni s-au infectat INTENȚIONAT cu noul coronavirus, dintr-un motiv absurd: „Participă la petreceri COVID. Vor s... Andy Serkis va citi în direct romanul „The Hobbit”, timp de aproximativ 12 ore, pentru a strânge bani în scop caritabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x